Unduh Koleksi MP3 Album Pop Sunda Majalengka

Ditulis dina poe Saptu, 22 Méi 2010 | ku Kang Iwan | dina kategori: Majalengka

Waduh, lami teu update. Komo deui album Pop Sunda Majalengka ieu anu tos disiapkeun ti kapungkur karek tiasa dipedalkeun ayeuna.. hapunten ka Kang Eka Virtual, MP3 na nembe di posting ayeuna. Kamari khan atos 2 lagu anu tos di bagi-bagi link download na, ayeuna sadayana, kirang langkung 10 lagu anu aya di Album Pop Sunda Majalengka.

Koleksi MP3 Pop Sunda Majalengka

Kuer sadayana anu hoyong terang saha-saha wae ngiring berpartisipasi dina pembuatan album ieu, mangga tiasa di tingali di dieu (sok, diklik seratan “di dieu” na..hehehe).

Pokonamah panyanyi istri namina na Teh Rekha Dewi Asgarini tea, urang Bantarujeg. [baca terusanna, klik di dieu...]


Foto Bendungan Rentang Jatitujuh, Wisata Gratisan di Majalengka

Ditulis dina poe Rebo, 21 April 2010 | ku Kang Iwan | dina kategori: Majalengka

Langsung wae ah, ieu Bendungan Rentang tea, lokasina teh di Rentang, Desa Panongan kitu lebetna, duh, padahalmah tatangga pisan (Abdi di Desa Salawana tea) tapi teu apal statusna asup Desa naon..hehehe.. Tah, di handap ieu peta Bendungan Rentang anu di candak ti Peta Google alias Google Maps, foto-foto sanesna ngke di ahir tulisan ieu.. :-)

peta bendungan rentang, panongan, jatitujuh

Jiga kumaha bendungan rentang teh kaayaanana? Mangga di simak deui wae lirik lagu Bendungan rentang nu dinyanyikeun ku Kang JK alias Jojo Karjo.. Owh, can apal lirikna mana? cobi klik didieu pami bade ningali mah, tos aya dipostingkeun kok.. MP3 Bendungan Rentang oge atos dipostingkeun link downloadna, cobi klik didieu geura.

Atos ah, sakieu heula bewara na, da ieu teh tos disiapkeun di kapungkur, kantung ngopi paste hungkul, kusabab nuju sibuk simkirungna, jadi weh dugi nembe ayeuna di pedar… emang sibuk naon Kang? Pan tara [baca terusanna, klik di dieu...]


Lirik Lagu Majalengka Mapag Bagja, Pop Sunda Majalengka

Ditulis dina poe Senén, 15 Pébruari 2010 | ku Kang Iwan | dina kategori: Lirik lagu Sunda

Ahirna, sanajan rada telat, postingan Lirik lagu sunda Majalengka Mapag Bagja tiasa di pedalkeun ayeuna.hehehe.. Simkuring ngahaturkeun nuhun ke Teh Rere (Rekha Dewi A.) anu tos ngintunkeun lirik lagu ieu.

Lirik Majalengka Mapag Bagja

Mangga ah, langsung wae, nu hoyong ngahaleuang tiasa sambil di aos lirik na di handap. Tapi, hapunten wae, mp3 atanapi video na tacan aya versi nu karaoke. Ngke gampil pami tos aya mah di bagi-bagi didieu. Jreeeenggggg ahhhhh… [baca terusanna, klik di dieu...]


Taman Bunderan Munjul – Majalengka

Ditulis dina poe Kemis, 4 Pébruari 2010 | ku Kang Iwan | dina kategori: Majalengka

Moal seueur nyarita, da simkuring oge teu tiasa seueur nyarita. Mung ayeuna mah simkirung bade nga-posting photo-photo Bunderan Munjul, atanapi lengkapna mah Taman Bunderan Munjul. Tah eta ngaran nu aslina, saperti anu dituliskeun dina batu peresmian nu ditandatangan ku Bupati Majalengka ayeuna, Bapa H. Sutrisno.

peresmian bunderan munjul

Katingali dina foto diluhur, Taman Bunderan Munjul teh diresmikeun kaping 30 Desember 2009. Di tengah taman bunderanna, aya patung lauk cai, lauk naon nya? Ari ceuk beja mah ti salah saurang sumber, katingali na mah jiga lauk Patin cenah, anu panjang kaluhur. Aya lauk [baca terusanna, klik di dieu...]


Lirik Lagu Bendungan Rentang – Jojo Karjo

Ditulis dina poe Senén, 1 Pébruari 2010 | ku Kang Iwan | dina kategori: Lirik lagu Sunda

Postingan ayeuna bade nuliskeun salah sahiji lirik lagu pop sunda nu aya di Album Pop Sunda Majalengka. Nyaeta lagu Bendungan Rentang nu di nyanyikeun ku Kang JK (Jojo Karjo).

bendungan rentang, jatitujuh - Majalengka

Bendungan Rentang aya di kecamatan Jatitujuh, di Dusun Rentang. Nya keur photo-photo na mah ngke wae dina tulisan anu sanes bade dipedar..

Ayeuna mah urang tingali wae heula lirik lagu na.. kemon Kang…!!! [baca terusanna, klik di dieu...]


Tampilan Anyar, Tema Majalengka

Ditulis dina poe Senén, 25 Januari 2010 | ku Kang Iwan | dina kategori: Ti Simkuring

Wajah baru, wajah baru, ceuk Basa Indonesia na mah..hehehe.. Alhamdulillah, tema anyar keur blog Kang Iwan parantos beres di jieun, sakumaha nu katingali ku pamiarsa sadaya, tema nu anyar ayeuna nyaeta di namian Majalengka.hehehe.. ieu mah pedah gambar header (hulu) na weh gambar alun-alun Majalengka jeung Masjid Agung Majalengka. Jadi tema wordpress ieu kusimkuring di ngaranan Majalengka. :-) Jeung hiji deui, blog basa sunda ieu masih didukung atawa ngagunakeun mesin WordPress Basa Sunda, tiasa di download di http://su.wordpress.org.

Nah, dihandap ieu tampilan blog Kang Iwan basa ngagunakan tema nu heubeul, jieunan jalma sejen.

tema wordpress blog kang iwan dulu

Sapertos nu katingali ayeuna, tampilan blog ieu tos rubah, ngagunakeun tema anyar jieunan Kang Iwan sorangan. Bari diajar weh [baca terusanna, klik di dieu...]


Kang Iwan Susanto, Blogger Majalengka

Ditulis dina poe Senén, 14 Désémber 2009 | ku Kang Iwan | dina kategori: Profile

foto kang iwanSip lah, ayeuna simkuring rek mulai nulis profile tokoh, cie ileh tokoh, hhehehehe.. nya pokoknamah jalmi atawa saha kitu nu aya di Kabupaten Majalengka, mulai ti Blogger, artis, seniman, atawa saha wae lah nu aya kakaitanna sareng Majalengka.

Nah nu kahiji, simkuring rek nulis ngenaan profile salah sahiji blogger nu asalna ti Kabupaten Majalengka, saha eta?? hehehe.. Iwan Susanto jenengan aslina. Asalna ti Blok Salasa, Desa Salawana, Kecamatan Dawuan. Salawana teh dimana? pasti moal apal, nu teu apal mah. Yeuh, Salawana teh sanes Sawala (kadipaten), atawa Wanasalam, atawa Sukawana. Salawana mah asupna mun ti Jatiwangi mah, lewat jl. Lanud Sukani, trus bisa lewat Desa JatiSura, Terus Surawangi, terus lewat jalan sawah (tilas jalan rel sepur). Atawa ti jalan Lanud Sukani, terus ka Kertasari (arah ka Desa Beber), terus lewat Desa Cibogor, Dusun Kampek, sampe Desa Salawana. Mun ti Kadipaten, asupna ti Desa Gandu, belah wetan RSUD Cideres, terus lewat Balida, belok ka kaler arah ka Desa Karanganyar / Panongan, Nah, saacanna Panongan teh aya parapatan, ka kulon ka Karanganyar, ka wetan teh ka Salawana. Mun ti Jatitujuh oge bisa, lewat Rentang tea, nu aya Bendungan Rentang, terus lewat desa Panongan. Jadi Salawana mah emang perbatasan di Kecamatan Dawuan teh, ka kulon terus ngaler, eta geus Kecamatan Jatitujuh (desa Panongan), ka wetan terus ngaler kecamatan Ligung (desa Cibogor), mun ka wetan rada ngidul geus kecamatan Jatiwangi (desa Surawangi). tenang weh, ayeuna mah jalanna tos di HOTMIX… Lancarrrrrrrrrrrrrrr…hehehe..

Peta Desa Salawana, Kecamatan Dawuan, Majalengka

"B" teh Baturuyuk, tiasa lewat dinya, trus ka Mandapa.

Nah, ayeuna carita Kang Iwan. Urang Sunda nu teu bisa [baca terusanna, klik di dieu...]


Unduh MP3 Majalengka Mapag Bagja – Album Pop Sunda Majalengka

Ditulis dina poe Senén, 7 Désémber 2009 | ku Kang Iwan | dina kategori: Majalengka

Alhamdulillah simkuring ngumumkeun yen Album Pop Sunda Majalengka teh nu dicaritakeun kamari tea ayeuna geus mulai disebarkeun. Sok sanajan karek sababaraha wae, soalna keur tahap kahiji, Album Lagu Pop Sunda Majalengka karek disebar ka Sakola SMP jeung SMA nu aya di Kabupaten Majalengka anu mulai dibagikeun dinten ayeuna, ping 7 Desember 2009.

Majalengka Mapag Bagja - Album Pop Sunda Majalengka

Coverna ganti deui euy…hehehe..

Tahap kadua InsyaAlloh kaping 21-an, bade disebar deui ka sakola SD jeung instansi pamarentahan sa-Kabupaten Majalengka. Nah, keur tahap kadua mah masih teu acan di jieun CD/DVD na, soalna kudu nyiapkeun nu rada seueur. Nya sakalian keur icaleun ka masyarakat umum jigana. Nya mudah-mudahan Album Pop Sunda ieu tiasa ditampi ku masyarakat urang Sunda, khususna ku urang Majalengka na keneh.

Rengsena Album ieu pastina teu aya sanes atas dukungan ti Pamarentah Kabupaten Majalengka, Bapa Bupati sareng Wakilna, Ketua DPR Majalengka, sareng dinas-dinas nu kakait kana kacumponanna Album ieu.

Oiya, didieu anjeun sadaya tiasa ngunduh atanapi download MP3-na lagu Majalengka Mapag bagja nu janten judul utama dina Album Pop SUnda Majalengka tea. ALhamdulillah tos kenging izin ti pihak pelaksana, tapi MP3 na wungkul. InsyaAlloh videona [baca terusanna, klik di dieu...]


Ujian CPNS Kabupaten Majalengka

Ditulis dina poe Saptu, 21 Nopémber 2009 | ku Kang Iwan | dina kategori: Majalengka

Alhamdulillah…. ahirna, datang mangsana pikeun ujian atanapi tes calon pegawai negeri sipil (CPNS) di Kabupaten Majalengka sasih Nopember 2009. Kaleresan rencang simkuring mah tos kenging Kartu Tanda Peserta Ujian CPNS, kumaha sareng aranjeun, tos kenging?

Nah, nu tos kenging mah kantun siap-siap wae atuh. Kusabab sakumaha nu dituliskeun dina kartu tanda peserta ujian CPNS Majalengka yen ujianna teh dilaksanakeun dina dinten Minggu, kaping 22 Nopember 2009. Kaleresan tempatna mah dibagi atanapi disebar di sababaraha sakola nu aya di sakuriling kota Majalengka. Rencang simkirung mah kenging di SMAN [baca terusanna, klik di dieu...]


Majalengka Open, Turnamen Bola Voli Kabupaten Majalengka

Ditulis dina poe Senén, 16 Nopémber 2009 | ku Kang Iwan | dina kategori: Majalengka

Wah, anu resep kana olah raga volly siap siap maen yeuh, mun teu tiasa maen nya siap-siap wae nonton pertandingannana.heuheuy…

Turnamen Bola Voli , Aula Tunas Harapan GOR Kecamatan Maja

Nah, di Kabupaten Majalengka rek diayakeun pertandingan atanapi turnamen Bola Volly. Iraha cenah waktunya, waktuna teh ping 20 November dugi ka 13 Desember 2009. Tapi hnteu unggal dinten pertandingannana, waktuna ukur dinten Jumat, Sabtu, jeung minggu.

Nah, mun dinten Jumat sareng Sabtu mah acarana dimulai [baca terusanna, klik di dieu...]


Facebook Kang Iwan