Archive for the ‘Kasundaan’ Category

SMS Lebaran Basa Sunda, Wilujeng Boboran Siam ka Sadayana

Ditulis ku Kang Iwan | dina poe Kemis, 17 Séptémber 2009 | Kategori: Kasundaan


Video jeung MP3 Lagu Hayang Kawin – Kunkun

Ditulis ku Kang Iwan | dina poe Rebo, 26 Agustus 2009 | Kategori: Kasundaan, Video


Album Pop Sunda Majalengka, Majalengka Mapag Bagja

Ditulis ku Kang Iwan | dina poe Ahad, 9 Agustus 2009 | Kategori: Kasundaan, Majalengka


WordPress Basa Sunda

Ditulis ku Kang Iwan | dina poe Ahad, 2 Agustus 2009 | Kategori: Kasundaan


Video Bobodoran Si Pohang

Ditulis ku Kang Iwan | dina poe Salasa, 23 Désémber 2008 | Kategori: Kasundaan, Video


Facebook Kang Iwan