Foto Alun-Alun Majalengka

Ditulis ku Kang Iwan
Dina poe Salasa, 23 Juni 2009

Sataun simkuring teu nulis di ieu blog..hahaha.. enya sataun, da postingan nu terahir teh ternyata ditulis taun 2008. hehehe.. Taun kamari, ayeuna mah tos taun 2009. Nembe weh kamari Kabupaten Majalengka teh ulang taun nu ka-519.

Kaleresan ngawitan sasih Juni 2009, simkirung aeh simkuring, tuh nya, kabawakeun ku kang Ohank euy, nyebat na teh simkirung wae ayeuna mah.hahahaha.. enya, pribados teh tos janten Urang Majalengka, janten urang lembur wae ah, tos bosen panginten jadi urang kota teh, komo di Jakarta, paranas di tambih deui polusi na langkung seueur. Ari di Majalengka mah panas oge ngahiliwir aya angin, janten karaos tariis.hehehe..

Tah, di handap simkuring nga-posting foto-foto alun-alun Majalengka. Tapi ngan ti sahiji sisi wungkul, ti palih payun wungkul nu di pinggir jalan raya tea. Keun lah, manawi ngke mah tiasa ti palih mana-mana.hehehe..

Manawi nu nuju aya di luar nagari, nu nuju nyiar rejeki ka luar nagari, ngaraos sono ka Majalengka, tah ieu aya foto na. Tong hilap ngke pami tos uwih ka  lembur, mentraktir Sayah jajan baso di Majalengka nyah..hehehe.

foto Kang Iwan Susanto, MajalengkaWalah, geuning foto simkuring nu pangluhurna..hehehe.. Punten ah, salam pangwanoh wae ti Simkuring.

Photo Gedung Juang, MajalengkaTah, ieu Gedung Juang, nu aya di sagigireun Gedung DPRD Majalengka.
Gedung DPRD kabupaten Majalengka, Jawa Barat
Alun alun majalengka
alun alun majalengka sareng masjid Agung Al Imam Majalengka

Masjid Agung Al Imam, tuh, wayah pasosore mah seuer nu olah raga.

Lapangan Alun alun kabupaten majalengka

Panggung konser utopia dalam rangka memperingati HUT Majalengka ka-519Geuning aya panggung?? hehe.. Eta teh bade aya acara musik, dalam rangka HUT Majalengka ka-519. Aya Utopia Band.

Jl. K. H. Abdul Halim Majalengka
Majalengka REMAJA, Religius Maju SejahteraTuh, Majalengka Remaja, REligius Maju seJAhtera. Amiin. Mugia Bupati ayeuna Bapak Sutrisno, tiasa ngamajukeun Majalengka. Amin.

Mangga ah, sakitu heula tulisan ayeuna mah. Insya Allah ngke di sambung deui ku carita nu sanes sareng foto foto nu sanes na, nu kalangkungan ku simkuring pokona mah..hehehehe..



RSS feed | Trackback URI

8 Pairan »

Komén by sososibuk
2009-06-30 13:51:36

Majalengka bersih ya kang…
beda sama bandung.

eh kang, gardu lantu ayeuna dateng kan?

 
Komén by annas nashrullah
2009-08-28 13:40:24

asss. salam kenal kang, izin pinjem foto gerbang majalengka kang.
jangan ada lelah untuk majalengka,

hidup majalengka!!!

 
Komén by SAROJI,S.Kom
2011-05-11 19:19:26

Assalaamu’alaikum, Wr, Wb

Salam kenal buat semua kawan dari Majalengka.
saya pengelola KURSUS KOMPUTER “LKP OZY COMPUTER”
yg beralamat :

Desa Panjalin Kidul Blok Senen Kecamatan SUmberjaya Kabupaten Majalengka 45455

Pengen Kenal Klik aja : http://www.ozycom.blogspot.com
http://www.dilakom.blogspot.com

Terima kasih.
Wasalaamu’alaikum, Wr, Wb

 
Komén by ugaw
2011-09-12 18:46:13

kang urang hadir yeuh juniorna majalengka. . .ngring nimbrung w nya. . .hehe

 
Komén by jojo
2011-10-28 23:17:34

banga jd urang majalengka .
aku cinta majalengka

 
Komén by dinna rosdiani dewi
2011-12-25 21:31:21

Hoyong uih ka majalengka, nanging teu acan aya waktos, nanging saatosna ningali foto kota majalengka, cekap rupina kasono teh…

Foto abah geyotna mana kang???

 
Komén by nova_majalengka
2013-11-07 19:36:42

wah alun alun majalengkana mirip pisan
tapi nu resep mah alun alun nu jaman ayena aya teu?…

 
Komén by nova_majalengka
2013-11-07 19:41:14

Walah, geuning foto simkuring nu pangluhurna..hehehe.. Punten ah, salam pangwanoh wae ti Simkuring.

Tah, ieu Gedung Juang, nu aya di sagigireun Gedung DPRD Majalengka

Masjid Agung Al Imam, tuh, wayah pasosore mah seuer nu olah raga

Geuning aya panggung?? hehe.. Eta teh bade aya acara musik, dalam rangka HUT Majalengka ka-519. Aya Utopia Band.

Tuh, Majalengka Remaja, REligius Maju seJAhtera. Amiin. Mugia Bupati ayeuna Bapak Sutrisno, tiasa ngamajukeun Majalengka. Amin.

Mangga ah, sakitu heula tulisan ayeuna mah. Insya Allah ngke di sambung deui ku carita nu sanes sareng foto foto nu sanes na, nu kalangkungan ku simkuring pokona mah..hehehehe..

 
Nami (wajib)
Surél (required - never shown publicly)
URI
Pairan Anjeun (smaller size | larger size)
You may use <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> in your comment.

Trackback responses to this post

Tag: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Facebook Kang Iwan