Foto Bendungan Rentang Jatitujuh, Wisata Gratisan di Majalengka

Ditulis ku Kang Iwan
Dina poe Rebo, 21 April 2010

Langsung wae ah, ieu Bendungan Rentang tea, lokasina teh di Rentang, Desa Panongan kitu lebetna, duh, padahalmah tatangga pisan (Abdi di Desa Salawana tea) tapi teu apal statusna asup Desa naon..hehehe.. Tah, di handap ieu peta Bendungan Rentang anu di candak ti Peta Google alias Google Maps, foto-foto sanesna ngke di ahir tulisan ieu.. :-)

peta bendungan rentang, panongan, jatitujuh

Jiga kumaha bendungan rentang teh kaayaanana? Mangga di simak deui wae lirik lagu Bendungan rentang nu dinyanyikeun ku Kang JK alias Jojo Karjo.. Owh, can apal lirikna mana? cobi klik didieu pami bade ningali mah, tos aya dipostingkeun kok.. MP3 Bendungan Rentang oge atos dipostingkeun link downloadna, cobi klik didieu geura.

Atos ah, sakieu heula bewara na, da ieu teh tos disiapkeun di kapungkur, kantung ngopi paste hungkul, kusabab nuju sibuk simkirungna, jadi weh dugi nembe ayeuna di pedar… emang sibuk naon Kang? Pan tara kamana-mana si Akang mah, sanes? Sibuk naon nya? Teu ngarti simkirung ge..hehehehe.. Nuhunkeun pidu’a ti sadayana wae nya.. Mugia sadayana lancar.. Amiin.. Mugia nu maos ieu tulisan oge sing dilancarkeun sagala urusana ku Gusti Alloh SWT.. tuh hebatnya, menang do’a maca blog Kang Iwan mah..hehehe,..

bendungan rentang jatitujuh

wisata bendungan rentang

sungai cimanuk bendungan rentang

gedung kantor bendungan rentang

foto di bendungan rentang MJL

jembatan bendungan rentang

photo bendungan rentang

rekreasi gratis bendungan rentang

gambar bendungan rentang

bendungan rentang

saluran sungai bendungan rentang

jembatan bendungan rentang, Majalengka

muda mudi bendungan rentang

peta bendungan rentang, Majalengka



RSS feed | Trackback URI

8 Pairan »

Komén by Mang Atik
2010-05-03 11:16:44

Jadi hoyong ka Majalengka deui yeuh.

 
Komén by Baduy
2010-12-13 09:29:05

wah … kang Iwan, nuhun yeuh tos posting foto bendungan Rentang, jadi nostalgia yeuh.
tilu puluh taun kalangkung, abdi ngiring di proyek Bendungan Rentang (1981), harita teh abdi kuli di Lembaga Instrumentasi – LIPI, tangtos situasina tos benten sareng ayeuna, tapi lumayan kageugeus.
harita teh umur masih 18 tahun, kantos bobogohan sareng anak ki lurah …

 
Komén by usaha sukses
2011-02-16 12:51:08

Wah kang etamah atuh cakeut bumi abdi, abdi ti kadipaten yeuh. Salam kenal kang..

 
Komén by apep
2011-07-02 20:20:16

eleuh eleuh… sae pisan!!!

 
Komén by denis
2011-07-20 11:40:47

Promosikeun kang kota majalengka teh,,,,, heheeeeeee

 
Komén by Rebbez
2011-11-19 13:09:32

posting mengenai tempat wisata yang menarik kang.. :)
salam kenal..

 
Komén by Gugum
2012-05-03 22:00:52

Asa hayang mulang ka lembur kuring

 
Komén by Bangka Tour
2012-05-25 12:55:36

wah wah….. ternyata majalengka punya objek wisata yang Ok2 ya…

 
Nami (wajib)
Surél (required - never shown publicly)
URI
Pairan Anjeun (smaller size | larger size)
You may use <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> in your comment.

Trackback responses to this post

Tag: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Facebook Kang Iwan