Lirik Lagu Bendungan Rentang – Jojo Karjo

Ditulis ku Kang Iwan
Dina poe Senén, 1 Pébruari 2010

Postingan ayeuna bade nuliskeun salah sahiji lirik lagu pop sunda nu aya di Album Pop Sunda Majalengka. Nyaeta lagu Bendungan Rentang nu di nyanyikeun ku Kang JK (Jojo Karjo).

bendungan rentang, jatitujuh - Majalengka

Bendungan Rentang aya di kecamatan Jatitujuh, di Dusun Rentang. Nya keur photo-photo na mah ngke wae dina tulisan anu sanes bade dipedar..

Ayeuna mah urang tingali wae heula lirik lagu na.. kemon Kang…!!!

Bendungan rentang

Lamun urang hayang ningal pamandangan
Nu bisa nyenangkan kana pikiran
Aya hiji tempat nu endah kacida
Ulah hilap Bendungan Rentang ngaranna

Komo lamun pareng dina Poe Minggu
Muda mudi sadaya pasti karumpul
Papasangan dina tempat anu endah
Matak betah, sungkan mun kedah papisah

Tuh angin jiga nu keur ngahariring
Geterna cai mepende gulinda hate
Ting garupay daun nu katebak angin
Bendungan Rentang ngajadi ciri nu pasti

Mun sore dina wanci tunggang gunung
Langit beureum nambahan ka endah rasa
Tuh bendungan ngajegir lir jadi saksi
Harita kuring nalikeun tali kaasih

Tah, sakitu lirik lagu na. Nu hoyong nga-download MP3 lagu Bendungan Rentang, tiasa mangga, aya di halaman ieu, klik diddue.



RSS feed | Trackback URI

Pairan »

Can aya pairan.

Nami (wajib)
Surél (required - never shown publicly)
URI
Pairan Anjeun (smaller size | larger size)
You may use <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> in your comment.

Trackback responses to this post

Tag: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Facebook Kang Iwan