Lirik Lagu “KUNKUN – Hayang Kawin”

Ditulis ku Kang Iwan
Dina poe Salasa, 4 Agustus 2009

Halah, wilujeng tepang deui dina raraga tulisan nu kategorina “Lirik Lagu Sunda“..hehehe.. Soalna simkirung nuju resep kana hiji lagu nu saur simkirung mah nembe apal. Tapi saur mimi simkirung (ibu), lagu eta mah tos lami aya cenah. Berarti kuring nu katinggaleun info yeuh..hehehe..

Caritana teh pribados nuju ngajajap calon panganten pameuget nu bade ijab kabul akad nikah. Ari tos beres acarana teh der wae aya sora musik. Sihoreng laguna can apal simkuring mah, tapi rada genaheun eta teh kendang na mah, jiga lagu kabogoh jauh we, mun di ajak goyang rada resep.hehehe.. saparantos na ditaliti, sihoreng judul laguna teh “Hayang Kawin” nu nyanyina Kang Kunkun, punten yeuh, duka Kun kun (dipisah) atanapi Kunkun (dihijikeun). Pokoknamah eta weh nu nyanyi lagu sunda “hayang kawin“.. Sok saha nu hayang kawin?? hehehe

photo kunkun hayang kawin

kun kun hayang kawin, lagu sunda

Ieu geura lirik na di handap..
“Hayang Kawin” – Kunkun

Hayang Kawin win win win Hayang kawin
Geus teu tahan mang tauntaun bubujangan
Hayang Kawin win win win Hayang kawin
geus teu kuat beurang peuting duh ngajablay
-
Era ku tatangga eujeung babaturan
loba nu nyeletuk cenah kuring bujan galapuk
Isin ku pa RT isin ku pa RW
Sering ngalelewe cenah teu payu ka awewe
-
Hayang Kawin win win win
Hayang kawin euy..
-
reff
-
Bapa.. Ema.. Cing pangneangkeun jodo
Kuring embung boga titel jomblo
Ema.. Bapa.. sok pangmilihkeun calon
asal ulah urut ucing garong
-
keun bae randa ema..
randa bengsrat anyar pegat ema..
Komo parawan ema..
So pasti paten
Masih disegel masih disegel
gel.. gel.. gel.. gel..

Teras, jiga kumaha lagu na?? ah nya engke weh dongkap kadieu deui nya.. da ayeuna mah simkuring teu acan ngunggah berkas na pikeun downloadeun.. Ngke aya video sareng mp3 na lagu kang Kunkun nu judulna hayang kawin tea. Tapi ieu mah keur conto wungkul nya, keur ngenalkeun ka baraya urang Sunda nu resep kana lagu pop sunda. Pami resep mah, mangga tiasa digaleuh kaset nu asli na di toko-toko kaset, utamina toko kaset nu aya di sakuriling Jawa Barat weh ngarah gampil.hehehe..



RSS feed | Trackback URI

4 Pairan »

Komén by nana
2009-10-23 10:42:46

cing punten kang gaduh mp3 tatali batin nu ngawihna teh
mun teu lepat mah kang Ujang sareng saha nya da istri geulis,
nuhun pisan Kang.

 
Komén by neng arin
2009-12-09 17:14:03

kang iwan, nyungkeun permios bade kopipes lirikna kang kun kun kanggo di blog abdi nya..
hatur nuhun pisan..

 
Komén by Egin sundanese
2011-06-13 08:29:27

lebih sae deui upami di tambahan konci gitar na ..

 
Komén by jefri
2012-03-05 21:22:28

hoyong jalan2 ah ka blog na batur, ameh teu gaduh titel jomblo.. heheheh sabari perkenalkeun blog abdi

 
Nami (wajib)
Surél (required - never shown publicly)
URI
Pairan Anjeun (smaller size | larger size)
You may use <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> in your comment.

Trackback responses to this post

Tag: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Facebook Kang Iwan