Unduh Koleksi MP3 Album Pop Sunda Majalengka

Ditulis ku Kang Iwan
Dina poe Saptu, 22 Méi 2010

Waduh, lami teu update. Komo deui album Pop Sunda Majalengka ieu anu tos disiapkeun ti kapungkur karek tiasa dipedalkeun ayeuna.. hapunten ka Kang Eka Virtual, MP3 na nembe di posting ayeuna. Kamari khan atos 2 lagu anu tos di bagi-bagi link download na, ayeuna sadayana, kirang langkung 10 lagu anu aya di Album Pop Sunda Majalengka.

Koleksi MP3 Pop Sunda Majalengka

Kuer sadayana anu hoyong terang saha-saha wae ngiring berpartisipasi dina pembuatan album ieu, mangga tiasa di tingali di dieu (sok, diklik seratan “di dieu” na..hehehe).

Pokonamah panyanyi istri namina na Teh Rekha Dewi Asgarini tea, urang Bantarujeg. Sareng oge Mang Jojo Karjo, alias Mang JK anu ti Leuwi Kidang tea kitu?? hapunten ah kirang apal yeuh..hehehe..

InsyaAlloh, ieu mah tos kenging ijin ti pihak produksi na.. jadi, mangga tiasa di download sesuka hati dan dibagi-bagikan..hehehe.. Leres kitu Kang Eka??hehehe.. Duka yeuh Video na atos wioseun teu di bagi-bagi keun..hehehe..

Mangga ah, langsung cekidot ajah, langsung sedot ajah yang mau dengerin suara Teh Rere ama Kang JK nu halimpu..hahaha.. masa halimpu.. ieu mah bahasa rerencangan simkirung anu ti Kuningan, pedah ngadangu simkirung ngalagu Sunda teh saurna mani halimpu suara na..hahaha..

Kantun di klik wae masing-masing judul na, nya.. (Nu nganggo HP jigana moal tiasa (kecuali hape pinter alias smartphone dan punya unlimited paket data), kedah ka warnet wae via komputer)

1. Situ Cipadung

2. Situ Sanghyang

3. Bendungan Rentang

4. Sampyong

5. Majalengka Mapag Bagja

6. Talaga Herang

7. Curug Muara Jaya

8. Kecap Majalengka

9. Majalengka Nu Urang

10. Alun-Alun Majalengka

Mangga ah, sakitu wae heula bewara simkuring.. Hatur nuhun anu atos nga-download MP3 pop sunda Majalengka.. Hatur nuhun ka Kang Eka ti Virtual Production, Maja… Yang pengen kenalan ama Teh Rere tiasa di add fesbuk na, link aya di postingan anu kapungkur klik di dieu. .. Bilih aya bapa-bapa ibu-ibu bade hajatan sareng priyogi artisna, insyaAlloh tiasa teh Rere oge, tukang Video na oge aya Virtual ti Argapura, sareng FF ti Sinar Jati – Dawuan..



RSS feed | Trackback URI

15 Pairan »

Komén by Jaka
2010-07-17 14:57:59

masya Allah…..ngadangu ieu tembang meni genah tumaninah kanu cepilna,..hatur nuhun pisan ku sim kuring tos didonlod ah..salam ti sim kuring ti Garut kanggo baraya nu aya di majalengka,terutami nu ngagaduhan ieu Blog..wassalam..

 
Komén by sariful
2010-07-30 14:32:40

wah… Majalengka banget…. kengen pengen main ke sana… terakhir 2 tahun lalu waktu ngebesan…
kang iwan… langsung sedot lagunya…. :)

 
Komén by Sidoey
2010-08-19 11:17:25

hatur nuhun, ngiring nyedot lagu2na kang. Salam ti abdi urang kuningan

 
Komén by Mang Eka
2010-08-21 00:00:29

videona upload wae kitu kang?

 
Komén by didin
2010-09-18 07:57:03

salam kenal ti Abdi urang majalengka – bantarujeg
aduh akang haturnuhun kana posting ALBUM POP SUNDA MAJALENGKA, abdi ngaraos bagja urang majalengka tiasa nagdukung kanggo kamajuan MAJALENGKA kahareupna…
Abdi bde nhunkeun izin kanggo nyebarkeun ieu LAGU POP SUNDA di blog abdi wwww.didinkulatur.co.cc

 
Komén by kank_ripay
2010-11-13 00:59:52

salam kenalnya kasi akang.. ti tatangga lembur di kuningan.. hhheeee… mani sae iyeu blog teh… tur.. eta STT anu kacandak mani seueur pisan kang.. huhuhu.. mani rame pisa.. ijin nyedot nya kang… salam kenal ti simkuring.. anu diajar ngeblog.. hehheeeee

 
Komén by Kang Iwan
2010-11-13 14:02:07

Muhun mangga

Hatur nuhun pisan..

 
Komén by Mas Yono
2010-11-16 15:20:34

Ass pangasuh ieu halaman…

Salam kenal ka Neng Rekha Dewi …

Wass
Yno

 
Komén by activemmc
2010-12-27 11:52:26

nuhun pisan kang tembangna,
terus maju kang…..
ka budayawan majalengka terus nyiptakeun karyana diantos karya nu enggal

 
Komén by deni cawokah
2011-04-04 17:13:47

ngiring nyedot laguna ah….kumaha di majalengka masih seueur buah mangga gincu na??,asa waraas ngadangu lagu kecap majalengka,kecap maja anu kasohor ti kapungkur

 
Komén by Mang Oennoe
2011-10-11 19:45:36

Alhamdulillah…laksana geuning Majalengka ngabogaan Album Pop Sunda nu bakal najeurkeun kota Majalengka…sok lah dirojong ku du’a….!!!

 
Komén by AMAS
2012-06-13 21:18:27

Ti kapungkur hoyong lagu-lagu Majalengka teh, ayeuna mendak pisan…. Nuhunkeun widi kanggo nyedot Kang…

 
Komén by KEMPES MARIO
2012-08-27 15:58:51

BANGGA ABDI MAH KANG IWAN . MAJALENGKA TOS GADUH ALBUM LAGU. AYEUNA DIKOLEKSI SADAYA KU ABDI.HATUR NUHUN KANG IWAN NEPANGKEUN ABDI TAUFIK HIDAYAT URANG JALAN SATARI NO 274 MAJALENGKA KULON

 
Komén by Hendi
2014-02-12 15:14:59

salam buat blogger majalengka, saya ijin download kang

 
Komén by Salpudin
2014-02-17 11:03:40

Ahamdulillah..geuning ayakeneh inohong Ki Sunda nu motekar…muga-muga sing renung petetan-petean sejenna…sok komo pami wirahmana diaranser deui rada-rada matak ngorejat tambihan ulah ngalagena teuing meh nambihan ngagedurna sumanget Majalengka..hayu lur.urang tanghikeun Majalengka ku kawalugrian…

 
Nami (wajib)
Surél (required - never shown publicly)
URI
Pairan Anjeun (smaller size | larger size)
You may use <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> in your comment.

Trackback responses to this post

Tag: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Facebook Kang Iwan