Rekha Dewi Asgarini

Ditulis ku Kang Iwan
Dina poe Rebo, 19 Agustus 2009

Nah, tos apal teu saha Rekha Dewi Asgarini teh? Nu can apal nya wajar wae da Album Pop Sunda Majalengka na oge te acan kaluar.hehehe..

Nah, Teh Rekha Dewi teh salah sahiji artis, penyanyi nu ngalantunkeun tembang tembang nu aya dina Album Pop Sunda Majalengka tea. Tapi, ayeuna mah teu acan kaluar album na, jigana masih shooting pengambilan video keur video klip lagu. Da basa kamari kaping 20an Juli, saurna masih aya 4 tempat deui keur shooting video klip tea. Jigana mah album na kaluar atanapi di luncurkeun, alias di launching, kirang langkung saparantosna boboran shiyam, atanapi Riyaya Idul Fitri
tahun 2009.

Nah, dihandap aya photo gambar Teh Rekha Dewi tea. Kaleresan Anjeuna nuju shooting di Curug Muara Jaya, alias Curug Apuy. Kaleresan oge poe harita simkuring nuju jalan jalan ka curug, janten aya kasempetan pikeun motret Teh Rekha Dewi.

Nya ieu mah kaleresan nuju nyantai, jadi nuju nganggo jaket, da cuaca di gunung mah apan tiris..hehehe.. Eta oge padahal mah Teh Rekha nawisan dibuka jaketna teh, mung saur simkuring teh teu kedah lah, isin simkuringna, bilih ngarepotkeun..hahaha..

Foto foto Rekha Dewi Asgarini, artis pop sunda album Majalengka

shooting Rekha Dewi, pop sunda Majalengka

cover album pop sunda Majalengka, Rekha Dewi

Sakitu wae tulisanna nya.. Kang Iwan bade ka warung heula ah. Salam Pangwanoh wae ka Teh Rekha ti Simkuring..hehehe.. Manawi weh tiasa duet sundaan ngke mah..hahaha.. Susuganan weh..


Tulisan lainna nu masih aya patalina:

  • Kang Iwan Susanto, Blogger Majalengka

  • RSS feed | Trackback URI

    Pairan »

    Can aya pairan.

    Nami (wajib)
    Surél (required - never shown publicly)
    URI
    Pairan Anjeun (smaller size | larger size)
    You may use <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> in your comment.

    Trackback responses to this post

    Tag: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
    Facebook Kang Iwan