Sound Of Indiependence GGM Majalengka

Ditulis ku Kang Iwan
Dina poe Rebo, 5 Agustus 2009

Ah, ieu mah rek posting foto wungkul. Kabeneran simkuring ngaliwat ka payuneun GGM wayah jam satengah 4 sore, sihoreng teh acara rek dimulai. Nya nggeus simkuring teh eureun heula, foto kaditu kadieu..hehehe.. keur resep fofotoan eung, keur di ajar motret. Aranna oge di ajar, samentara mah nganggo kamera na handphone weh. Da kahoyong meser kamera SLR (atanapi naon namina) teu acan aya modal na, manawi tos pinter motret mah ngke oge tiasa kapeser, nya!! InsyaAlloh.. Amiin..

Acara ieu teh acara nu disponsoran ku LA Light. Kaleresan Majalengka janten kota nu ka-4 (mun teu lepat mah) tina 8 kota di Jawa Barat nu didongkapan ku LA keur milari group band indie dina taun ieu. Punten ah bilih lepat, da ngan ngadenge saliwat wungkul. Nah, acara na dimulai sekitar jam 4 sonten dugi ka tabuh 11 wengi.. (halah, aya “jam”, aya “tabuh”. kumaha ieu teh bahasa.hehehe..) kitu pokoknamah lah, da cenah aya 11 band nu rek tampil. 9 finalis, nu 3 na bentang tamu. aeh, 12 meureun nya?hehehe.. enya, aya 12 band ketang.hehehe..

foto Sound Of Indiependence GGM Majalengka

photo photo Sound Of Indiependence LA Light - Kota Majalengka

LA Light Sound Of Indiependence

Stand LA Light

OZ FM Sound Of Indiependence Majalengka

Uviolet Band Finalis Sound Of Indiependence Majalengka

Grup band Uviolet (mun teu salah nulis), band nu tampil munggaran.

Sound Of Indiependence LA Light Wilayah Kota Majalengka

Jl KH Abdul Halim Majalengka

Tah, kitu wae ah. Ngarah ngararame eusi blog ieu wae ieu mah..hehehe.. Hatur nuhun ah..


Kategori: Majalengka
Nu sanes dongkap ka tulisan ieu pikeun milari: doel sumbang kantos tepang mp3, doel sumbang Kantos Tepang


RSS feed | Trackback URI

Pairan »

Can aya pairan.

Nami (wajib)
Surél (required - never shown publicly)
URI
Pairan Anjeun (smaller size | larger size)
You may use <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> in your comment.

Trackback responses to this post

Tag: , , , , , , , , , , , , , , , ,
Facebook Kang Iwan