Posts Tagged ‘Album Pop Sunda Majalengka’

Lirik Lagu Majalengka Mapag Bagja, Pop Sunda Majalengka

Ditulis ku Kang Iwan | dina poe Senén, 15 Pébruari 2010 | Kategori: Lirik lagu Sunda


Lirik Lagu Bendungan Rentang – Jojo Karjo

Ditulis ku Kang Iwan | dina poe Senén, 1 Pébruari 2010 | Kategori: Lirik lagu Sunda


Rekha Dewi Asgarini

Ditulis ku Kang Iwan | dina poe Rebo, 19 Agustus 2009 | Kategori: Profile


Album Pop Sunda Majalengka, Majalengka Mapag Bagja

Ditulis ku Kang Iwan | dina poe Ahad, 9 Agustus 2009 | Kategori: Kasundaan, Majalengka


Facebook Kang Iwan