Posts Tagged ‘Basa Sunda’

Tampilan Anyar, Tema Majalengka

Ditulis ku Kang Iwan | dina poe Senén, 25 Januari 2010 | Kategori: Ti Simkuring


Kang Iwan Susanto, Blogger Majalengka

Ditulis ku Kang Iwan | dina poe Senén, 14 Désémber 2009 | Kategori: Profile


Salawana Touring Club, Desa Salawana, Dawuan, Majalengka

Ditulis ku Kang Iwan | dina poe Senén, 28 Séptémber 2009 | Kategori: Majalengka


SMS Lebaran Basa Sunda, Wilujeng Boboran Siam ka Sadayana

Ditulis ku Kang Iwan | dina poe Kemis, 17 Séptémber 2009 | Kategori: Kasundaan


WordPress Basa Sunda

Ditulis ku Kang Iwan | dina poe Ahad, 2 Agustus 2009 | Kategori: Kasundaan


Lirik Lagu Sunda Cang Cing Cong, Album Enggal ti Kang Darso

Ditulis ku Kang Iwan | dina poe Ahad, 9 Nopémber 2008 | Kategori: Lirik lagu Sunda


Lagu Kang Doel Sumbang – Urang Sunda

Ditulis ku Kang Iwan | dina poe Senén, 20 Oktober 2008 | Kategori: Lirik lagu Sunda


Facebook Kang Iwan