Posts Tagged ‘bobodoran’

Kang Iwan Susanto, Blogger Majalengka

Ditulis ku Kang Iwan | dina poe Senén, 14 Désémber 2009 | Kategori: Profile


Album Pop Sunda Majalengka, Majalengka Mapag Bagja

Ditulis ku Kang Iwan | dina poe Ahad, 9 Agustus 2009 | Kategori: Kasundaan, Majalengka


Lirik Lagu “KUNKUN – Hayang Kawin”

Ditulis ku Kang Iwan | dina poe Salasa, 4 Agustus 2009 | Kategori: Lirik lagu Sunda


Foto Alun-Alun Majalengka

Ditulis ku Kang Iwan | dina poe Salasa, 23 Juni 2009 | Kategori: Majalengka


Video Bobodoran Si Pohang

Ditulis ku Kang Iwan | dina poe Salasa, 23 Désémber 2008 | Kategori: Kasundaan, Video


Facebook Kang Iwan