Posts Tagged ‘bodoran sunda’

Kang Iwan Susanto, Blogger Majalengka

Ditulis ku Kang Iwan | dina poe Senén, 14 Désémber 2009 | Kategori: Profile


SMS Lebaran Basa Sunda, Wilujeng Boboran Siam ka Sadayana

Ditulis ku Kang Iwan | dina poe Kemis, 17 Séptémber 2009 | Kategori: Kasundaan


Video Bobodoran Si Pohang

Ditulis ku Kang Iwan | dina poe Salasa, 23 Désémber 2008 | Kategori: Kasundaan, Video


Facebook Kang Iwan