Posts Tagged ‘daftar lagu sunda’

Lirik Lagu Majalengka Mapag Bagja, Pop Sunda Majalengka

Ditulis ku Kang Iwan | dina poe Senén, 15 Pébruari 2010 | Kategori: Lirik lagu Sunda


Tampilan Anyar, Tema Majalengka

Ditulis ku Kang Iwan | dina poe Senén, 25 Januari 2010 | Kategori: Ti Simkuring


Lirik Lagu Sunda Cang Cing Cong, Album Enggal ti Kang Darso

Ditulis ku Kang Iwan | dina poe Ahad, 9 Nopémber 2008 | Kategori: Lirik lagu Sunda


Lagu Kang Doel Sumbang – Urang Sunda

Ditulis ku Kang Iwan | dina poe Senén, 20 Oktober 2008 | Kategori: Lirik lagu Sunda


Facebook Kang Iwan