Posts Tagged ‘Darso’

Unduh MP3 Majalengka Mapag Bagja – Album Pop Sunda Majalengka

Ditulis ku Kang Iwan | dina poe Senén, 7 Désémber 2009 | Kategori: Majalengka


Video jeung MP3 Lagu Hayang Kawin – Kunkun

Ditulis ku Kang Iwan | dina poe Rebo, 26 Agustus 2009 | Kategori: Kasundaan, Video


Lirik Lagu “KUNKUN – Hayang Kawin”

Ditulis ku Kang Iwan | dina poe Salasa, 4 Agustus 2009 | Kategori: Lirik lagu Sunda


Lirik Lagu Sunda Cang Cing Cong, Album Enggal ti Kang Darso

Ditulis ku Kang Iwan | dina poe Ahad, 9 Nopémber 2008 | Kategori: Lirik lagu Sunda


Facebook Kang Iwan