Posts Tagged ‘def’

Foto Alun-Alun Majalengka

Ditulis ku Kang Iwan | dina poe Salasa, 23 Juni 2009 | Kategori: Majalengka


Lagu Kang Doel Sumbang – Urang Sunda

Ditulis ku Kang Iwan | dina poe Senén, 20 Oktober 2008 | Kategori: Lirik lagu Sunda


Facebook Kang Iwan