Posts Tagged ‘free download lagu mp3 doel sumbang kudu kamana ngubaran nyeri kudu kumaha miceun kanyeri’

Lagu Kang Doel Sumbang – Urang Sunda

Ditulis ku Kang Iwan | dina poe Senén, 20 Oktober 2008 | Kategori: Lirik lagu Sunda


Facebook Kang Iwan