Posts Tagged ‘kumpulan lagu sunda’

Unduh Koleksi MP3 Album Pop Sunda Majalengka

Ditulis ku Kang Iwan | dina poe Saptu, 22 Méi 2010 | Kategori: Majalengka


Tampilan Anyar, Tema Majalengka

Ditulis ku Kang Iwan | dina poe Senén, 25 Januari 2010 | Kategori: Ti Simkuring


Album Pop Sunda Majalengka, Majalengka Mapag Bagja

Ditulis ku Kang Iwan | dina poe Ahad, 9 Agustus 2009 | Kategori: Kasundaan, Majalengka


Lirik Lagu “KUNKUN – Hayang Kawin”

Ditulis ku Kang Iwan | dina poe Salasa, 4 Agustus 2009 | Kategori: Lirik lagu Sunda


Lirik Lagu Sunda Cang Cing Cong, Album Enggal ti Kang Darso

Ditulis ku Kang Iwan | dina poe Ahad, 9 Nopémber 2008 | Kategori: Lirik lagu Sunda


Facebook Kang Iwan