Posts Tagged ‘lagu lagu sunda populer’

Unduh Koleksi MP3 Album Pop Sunda Majalengka

Ditulis ku Kang Iwan | dina poe Saptu, 22 Méi 2010 | Kategori: Majalengka


Lirik Lagu “KUNKUN – Hayang Kawin”

Ditulis ku Kang Iwan | dina poe Salasa, 4 Agustus 2009 | Kategori: Lirik lagu Sunda


Lagu Kang Doel Sumbang – Urang Sunda

Ditulis ku Kang Iwan | dina poe Senén, 20 Oktober 2008 | Kategori: Lirik lagu Sunda


Facebook Kang Iwan