Posts Tagged ‘lagu sunda’

Unduh Koleksi MP3 Album Pop Sunda Majalengka

Ditulis ku Kang Iwan | dina poe Saptu, 22 Méi 2010 | Kategori: Majalengka


Lirik Lagu Majalengka Mapag Bagja, Pop Sunda Majalengka

Ditulis ku Kang Iwan | dina poe Senén, 15 Pébruari 2010 | Kategori: Lirik lagu Sunda


Tampilan Anyar, Tema Majalengka

Ditulis ku Kang Iwan | dina poe Senén, 25 Januari 2010 | Kategori: Ti Simkuring


Kang Iwan Susanto, Blogger Majalengka

Ditulis ku Kang Iwan | dina poe Senén, 14 Désémber 2009 | Kategori: Profile


Ujian CPNS Kabupaten Majalengka

Ditulis ku Kang Iwan | dina poe Saptu, 21 Nopémber 2009 | Kategori: Majalengka


Video jeung MP3 Lagu Hayang Kawin – Kunkun

Ditulis ku Kang Iwan | dina poe Rebo, 26 Agustus 2009 | Kategori: Kasundaan, Video


Lirik Lagu “KUNKUN – Hayang Kawin”

Ditulis ku Kang Iwan | dina poe Salasa, 4 Agustus 2009 | Kategori: Lirik lagu Sunda


Lirik Lagu Sunda Cang Cing Cong, Album Enggal ti Kang Darso

Ditulis ku Kang Iwan | dina poe Ahad, 9 Nopémber 2008 | Kategori: Lirik lagu Sunda


Lagu Kang Doel Sumbang – Urang Sunda

Ditulis ku Kang Iwan | dina poe Senén, 20 Oktober 2008 | Kategori: Lirik lagu Sunda


Facebook Kang Iwan