Posts Tagged ‘mp3 pop sunda’

Unduh Koleksi MP3 Album Pop Sunda Majalengka

Ditulis ku Kang Iwan | dina poe Saptu, 22 Méi 2010 | Kategori: Majalengka


Unduh MP3 Majalengka Mapag Bagja – Album Pop Sunda Majalengka

Ditulis ku Kang Iwan | dina poe Senén, 7 Désémber 2009 | Kategori: Majalengka


SMP Salawana, jadi SMP Negeri 1 Dawuan, baheula SLTPN 2 Dawuan

Ditulis ku Kang Iwan | dina poe Saptu, 10 Oktober 2009 | Kategori: Majalengka


Album Pop Sunda Majalengka, Majalengka Mapag Bagja

Ditulis ku Kang Iwan | dina poe Ahad, 9 Agustus 2009 | Kategori: Kasundaan, Majalengka


Lirik Lagu “KUNKUN – Hayang Kawin”

Ditulis ku Kang Iwan | dina poe Salasa, 4 Agustus 2009 | Kategori: Lirik lagu Sunda


Lagu Kang Doel Sumbang – Urang Sunda

Ditulis ku Kang Iwan | dina poe Senén, 20 Oktober 2008 | Kategori: Lirik lagu Sunda


Facebook Kang Iwan