Posts Tagged ‘mp3 pop sunda doel sumbang’

Lirik Lagu Majalengka Mapag Bagja, Pop Sunda Majalengka

Ditulis ku Kang Iwan | dina poe Senén, 15 Pébruari 2010 | Kategori: Lirik lagu Sunda


Lagu Kang Doel Sumbang – Urang Sunda

Ditulis ku Kang Iwan | dina poe Senén, 20 Oktober 2008 | Kategori: Lirik lagu Sunda


Facebook Kang Iwan