Posts Tagged ‘pop sunda nu ayeuna’

Lirik Lagu Bendungan Rentang – Jojo Karjo

Ditulis ku Kang Iwan | dina poe Senén, 1 Pébruari 2010 | Kategori: Lirik lagu Sunda


Facebook Kang Iwan