Posts Tagged ‘popsunda’

Unduh Koleksi MP3 Album Pop Sunda Majalengka

Ditulis ku Kang Iwan | dina poe Saptu, 22 Méi 2010 | Kategori: Majalengka


Tampilan Anyar, Tema Majalengka

Ditulis ku Kang Iwan | dina poe Senén, 25 Januari 2010 | Kategori: Ti Simkuring


Unduh MP3 Majalengka Mapag Bagja – Album Pop Sunda Majalengka

Ditulis ku Kang Iwan | dina poe Senén, 7 Désémber 2009 | Kategori: Majalengka


Album Pop Sunda Majalengka, Majalengka Mapag Bagja

Ditulis ku Kang Iwan | dina poe Ahad, 9 Agustus 2009 | Kategori: Kasundaan, Majalengka


Lirik Lagu Sunda Cang Cing Cong, Album Enggal ti Kang Darso

Ditulis ku Kang Iwan | dina poe Ahad, 9 Nopémber 2008 | Kategori: Lirik lagu Sunda


Facebook Kang Iwan