Posts Tagged ‘sms lebaran basa sunda’

Tampilan Anyar, Tema Majalengka

Ditulis ku Kang Iwan | dina poe Senén, 25 Januari 2010 | Kategori: Ti Simkuring


WordPress Basa Sunda

Ditulis ku Kang Iwan | dina poe Ahad, 2 Agustus 2009 | Kategori: Kasundaan


Facebook Kang Iwan