Posts Tagged ‘sora jatitujuh’

Lirik Lagu “KUNKUN – Hayang Kawin”

Ditulis ku Kang Iwan | dina poe Salasa, 4 Agustus 2009 | Kategori: Lirik lagu Sunda


Video Bobodoran Si Pohang

Ditulis ku Kang Iwan | dina poe Salasa, 23 Désémber 2008 | Kategori: Kasundaan, Video


Facebook Kang Iwan