Posts Tagged ‘teks lirik lagu sunda’

Lirik Lagu Majalengka Mapag Bagja, Pop Sunda Majalengka

Ditulis ku Kang Iwan | dina poe Senén, 15 Pébruari 2010 | Kategori: Lirik lagu Sunda


Lirik Lagu Bendungan Rentang – Jojo Karjo

Ditulis ku Kang Iwan | dina poe Senén, 1 Pébruari 2010 | Kategori: Lirik lagu Sunda


Lirik Lagu “KUNKUN – Hayang Kawin”

Ditulis ku Kang Iwan | dina poe Salasa, 4 Agustus 2009 | Kategori: Lirik lagu Sunda


Facebook Kang Iwan