Posts Tagged ‘you tube pop sunda darso’

Video Bobodoran Si Pohang

Ditulis ku Kang Iwan | dina poe Salasa, 23 Désémber 2008 | Kategori: Kasundaan, Video


Lirik Lagu Sunda Cang Cing Cong, Album Enggal ti Kang Darso

Ditulis ku Kang Iwan | dina poe Ahad, 9 Nopémber 2008 | Kategori: Lirik lagu Sunda


Facebook Kang Iwan