Taman Bunderan Munjul – Majalengka

Ditulis ku Kang Iwan
Dina poe Kemis, 4 Pébruari 2010

Moal seueur nyarita, da simkuring oge teu tiasa seueur nyarita. Mung ayeuna mah simkirung bade nga-posting photo-photo Bunderan Munjul, atanapi lengkapna mah Taman Bunderan Munjul. Tah eta ngaran nu aslina, saperti anu dituliskeun dina batu peresmian nu ditandatangan ku Bupati Majalengka ayeuna, Bapa H. Sutrisno.

peresmian bunderan munjul

Katingali dina foto diluhur, Taman Bunderan Munjul teh diresmikeun kaping 30 Desember 2009. Di tengah taman bunderanna, aya patung lauk cai, lauk naon nya? Ari ceuk beja mah ti salah saurang sumber, katingali na mah jiga lauk Patin cenah, anu panjang kaluhur. Aya lauk Bawal Rawa, Lauk emas, sareng duka lauk naon tah nu di handapna, anu aya 3 lauk.

Mun wayah pasosore, saharepna lah, cai mancur na mulai di hirupkeun. Jadi, mun siang mah si cai teh hnteu di puncratkeun.. :D Basa simkuring ngaliwat wayah maghrib, harita mah aya budak mandi di dinya nateh. Trus kamari mah, rame oge nu daragang, jeung oge pengunjungna mani pinuh. Nu naek mobil pribadi jeung naek motor.

bunderan munjul majalengka

air mancur bunderan munjul

taman bunderan munjul majalengka

Majalengka bunderan munjul

taman bunderan munjul

Pokoknamah, cobaan wae jalan-jalan kadinya tos maghrib, ulah pas magrib, da batur mah keur wayahna sholat.hehehe.. Mangga, anu apal kana keterangan lengkap Taman Bunderan Munjul – Majalengka, tiasa ngeusi pairan atanapi komentar di handap. Hatur nuhun…

peta majalengka, bunderan munjul

Postingan nu bade dongkap insyaAlloh, Lirik Lagu Majalengka Mapag Bagja :-)



RSS feed | Trackback URI

8 Pairan »

Komén by Sakew
2010-02-06 11:58:17

Wah sae kang gambarna..

Komén by Kang Iwan
2010-02-07 14:08:59

Hatur nuhun.. teu pira tinu handphone da..hehehe..

 
 
Komén by Rahman
2010-02-21 20:00:36

Aluuussss kang, anu dina peting teu aya kang .. eta teh lewih aluusss kang,She g t bunderan HI jkt eeuuuyy..

Komén by Kang Iwan
2010-02-23 01:00:33

enya atuh deuh, ngke rek nyobaan ngaliwat wayah peuting..hehehe.. hatur nuhun Kang..

 
 
Komén by Budiani
2010-10-26 19:33:43

wah, sae aya perubahan. mung patung patani sreng mundingna dkmanakeun nya….?. kunaon aynamah temana jnten lauk?????

 
Komén by erika
2010-12-03 13:31:04

lamun ti jatitujuh,kamana arahna nya….?ayana bunderan munjul etateh,,,,

 
Komén by aulia
2011-08-26 19:07:37

kang ari dipusat kota mah + saeee wae,iraha nya ka pasisian….?

 
Komén by kang ibing
2011-09-13 00:45:21

iraha kota majalengka maju na..???

 
Nami (wajib)
Surél (required - never shown publicly)
URI
Pairan Anjeun (smaller size | larger size)
You may use <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> in your comment.

Trackback responses to this post

Tag: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Facebook Kang Iwan