Tampilan Anyar, Tema Majalengka

Ditulis ku Kang Iwan
Dina poe Senén, 25 Januari 2010

Wajah baru, wajah baru, ceuk Basa Indonesia na mah..hehehe.. Alhamdulillah, tema anyar keur blog Kang Iwan parantos beres di jieun, sakumaha nu katingali ku pamiarsa sadaya, tema nu anyar ayeuna nyaeta di namian Majalengka.hehehe.. ieu mah pedah gambar header (hulu) na weh gambar alun-alun Majalengka jeung Masjid Agung Majalengka. Jadi tema wordpress ieu kusimkuring di ngaranan Majalengka. :-) Jeung hiji deui, blog basa sunda ieu masih didukung atawa ngagunakeun mesin WordPress Basa Sunda, tiasa di download di http://su.wordpress.org.

Nah, dihandap ieu tampilan blog Kang Iwan basa ngagunakan tema nu heubeul, jieunan jalma sejen.

tema wordpress blog kang iwan dulu

Sapertos nu katingali ayeuna, tampilan blog ieu tos rubah, ngagunakeun tema anyar jieunan Kang Iwan sorangan. Bari diajar weh ieu mah..

tema wordpress Majalengka + biru

Nah, ngarubah tema wordpress dina sadaya blog/situs nu diurus ku simkuring nyaeta salah sahiji target atanapi gampilna mah ide nu muncul di taun 2010 ieu. Sababaraha blog memang tos di rubah nganggo tema wordpress jieunan dewek. Terutamana blog-blog anu ngagunakeun mesin WordPress. Saperti blog simkuring nu Bahasa Indonesia (IwanSusanto.com) parantos di rubah oge.

Dina tema wordpress Majalengka ieu, simkuring ngagunakeun background body warna biru. Link-link na oge warna biru. Ieu mah pedah simkuring resep kana warna biru ti baheula na teh..hehehe.. Dari pada lieur neangan warna nu cocok, nya geus weh ngagunakeun warna nudipikaresep.. betul tidak? :-)

Sabenerna mah aya hiji nu katinggaleun dina tema ieu, nu jadi ciri Majalengka, naon cik?? nyaeta bunderan Munjul nu patung lauk tea.heuheuyyy….. Kabeneran ti kamari simkuring can sempet wae rek motret teh, mun pas ngaliwat ka dinya da sok pas keur hujan.. Jadi sampe ayeuna weh can menang hiji oge..hehehe.. Rencana na mun tos aya potret Bunderan Munjul nu pas posisina, InsyaAlloh rek di gunakeun keur background tulisan ieu, jadi postingan / tulisan ieu backgroundna moal bodas, tapi gambar / potret Bunderan Munjul, Majalengka.. setuju tidak??

Mangga ah.. sakitu heula bewara ti simkuring.. Hatur nuhun kasadayana..


Tulisan lainna nu masih aya patalina:

Can aya postingan nu boga patalian!

RSS feed | Trackback URI

1 Pairan »

Komén by Obyektif Cyber Magazine
2012-05-03 07:26:46

Hallo Wong Sunda, salam kenal. Aku nggak bisa bahasa Sunda, nggak apa-apa ya. Bisanya bahasa Jawa. Blognya Kang Iwan bagus loh. Numpang lewat ya Kang. Salam kenal juga. Selamat dan sukses selalu untuk Akang. Trims.

Salam kompak:
Obyektif Cyber Magazine
(obyektif.com)

 
Nami (wajib)
Surél (required - never shown publicly)
URI
Pairan Anjeun (smaller size | larger size)
You may use <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> in your comment.

Trackback responses to this post

Tag: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Facebook Kang Iwan