Ujian CPNS Kabupaten Majalengka

Ditulis ku Kang Iwan
Dina poe Saptu, 21 Nopémber 2009

Alhamdulillah…. ahirna, datang mangsana pikeun ujian atanapi tes calon pegawai negeri sipil (CPNS) di Kabupaten Majalengka sasih Nopember 2009. Kaleresan rencang simkuring mah tos kenging Kartu Tanda Peserta Ujian CPNS, kumaha sareng aranjeun, tos kenging?

Nah, nu tos kenging mah kantun siap-siap wae atuh. Kusabab sakumaha nu dituliskeun dina kartu tanda peserta ujian CPNS Majalengka yen ujianna teh dilaksanakeun dina dinten Minggu, kaping 22 Nopember 2009. Kaleresan tempatna mah dibagi atanapi disebar di sababaraha sakola nu aya di sakuriling kota Majalengka. Rencang simkirung mah kenging di SMAN 2 Majalengka.

Kartu Tanda Peserta Ujian CPNS kab Majalengka 2009

Ka anu teu acan kenging kartu peserta ujian, nya sing sabar wae, mugia taun payun aya deui penerimaan CPNS di Majalengka. Tur langkung seueur pormasina.



RSS feed | Trackback URI

3 Pairan »

Komén by irfan
2009-12-10 21:03:53

manawi ari pengumuman na iraha nya kang??

 
Komén by Saung Web
2009-12-11 07:07:17

Mugia bae sing tiasa lolos .. salam kenal kang..

 
Komén by atang kuswanto
2010-09-22 09:48:25

dupi kanggo taun ayena 2010, tacan ay info nya kang? dibukana iraha,,

 
Nami (wajib)
Surél (required - never shown publicly)
URI
Pairan Anjeun (smaller size | larger size)
You may use <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> in your comment.

Trackback responses to this post

Tag: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Facebook Kang Iwan