Video jeung MP3 Lagu Hayang Kawin – Kunkun

Ditulis ku Kang Iwan
Dina poe Rebo, 26 Agustus 2009

Kamari simkuring nulis lirik tembang sunda Hayang Kawin, nu dinyanyikeun ku Kang Kunkun. Nah, jadi sanes Aki Darso nu nganyanyikeunna teh, tapi Kang Kunkun.hehehe..

Mangga, nu bade ningali, nu hoyong terang video na jiga kumaha, tah di handap aya contona. Keur conto wungkul ieu mah.hehehe.. video na oge teu sampe beres, ngan satengah wungkul da.

Nah, nu hoyong mp3 na, mangga tiasa di unduh nganggo link di handap. Pokonamah, pami aranjeun resep kana laguna, mangga tiasa dipeser kasetna nu ASLI di toko toko kaset nu aya di Jawa Barat khususna, umumna sadaya toko kaset.hehehe.. tapi khan ieu mah lagu Sunda, pasti seuseueurna di toko kaset nu aya di wilayah Pasundan. Langkung gampil deui, di ibu kota Jawa Barat, di Bandung ngarah gampang mah manawi.hehehe

Klik di dieu keur ngunduh

Mangga ah, sakitu wae ti simkuring. Nu tos gaduh akun di Facebook, tiasa nga-add Abdi di www.facebook.IwanSusanto.com. Wilujeng goyang “Hayang Kawin” ah..hehehe..



RSS feed | Trackback URI

3 Pairan »

Komén by sendy
2010-01-03 00:41:29

sumpah iye blog sae pisan,, aya geningan kang blog sunda. kembangken kang..

 
Komén by muhamad sukri
2010-01-06 23:50:57

euhh…. da lgu teh ngenah pisan karaosna sapertos gula aya kopina, kembang aya maduna cing ari tos kawin aya naon na ????

 
Komén by Haryanto
2011-03-14 18:25:43

Salam wanoh kang ti abdi. abdi nuju milarian lagu sunda manawi akang gaduh lagu “Pada pada suka” nu kantos di haleangken ku Iis dahlia,kapungkur waktos jaman kaset tape keneh, diantos pisan link downloadna. haturnuhun

 
Nami (wajib)
Surél (required - never shown publicly)
URI
Pairan Anjeun (smaller size | larger size)
You may use <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> in your comment.

Trackback responses to this post

Tag: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Facebook Kang Iwan